Inventief

Niets is wat het lijkt in deze originele Escape Room. Door ingenieuze puzzels en verrassend technisch vernuft kun je verzekerd zijn van een onvergetelijke ervaring.

Uitdagend

Ervaar de spanning en adrenaline terwijl je in uiterste concentratie strijdt tegen de klok. Inzicht, creativiteit en teamwork zijn absolute vereisten om deze bloedstollende missies tot een goed einde te brengen!

Meeslepend

Waan je in een andere wereld door de prachtige vormgeving. De sfeer, de aankleding en het verhaal sluiten perfect op elkaar aan. De passie waarmee de kamers zijn gebouwd zijn tot in het kleinste detail te zien.

The Submarine

Start in de verlaten werkkamer van journalist Hugo Laanen en ontrafel het mysterie van de verdwenen Sovjet-onderzeeër

Meer informatie
people
2 - 6 personen
timer
90 minuten

The Liebermann Conspiracy

Dwarsboom de machtige Liebermann group en voorkom chaos en ellende

Meer Informatie
people
2- 6 personen
timer
90 minuten
Boek vanaf €19 per persoon
 • Een spannende, technisch zeer vernuftige en super mooie escaperoom. Ongelofelijk veel details, zeer realistisch en heel veel prachtige authentieke voorwerpen. Er is gebruik gemaakt van moderne elektronica en spannende special effects!

  - Mark op Facebook
 • Net een te gekke avond achter de rug: binnen 1,5 uur de wereld gered en zeker een aanrader. Gave puzzels, mooi passend in de sfeer van de ruimte en een spannend verhaal, gepaard met een heel relaxed ontvangst en gezellig nakletsen. Doen! Ook lekker uitdagend en veelzijdig.

  - Reindert op Facebook
 • Alles klopt aan deze escape room; van begin tot eind ingenieuze puzzels, spanning en sfeer. Nog niet eerder ben ik zo onder de indruk geweest van een escape room ervaring. Als ik een punt van kritiek moet noemen is het dat ik de escape room niet nog een keer kan doen. Aarzel niet en beleef het zelf zou ik zeggen.

  - Joost op All-Escaperooms.nl
 • Hele leuke en spannende escape room. Je wordt meegetrokken in het verhaal en alle spelonderdelen passen hier goed bij. Een groot pluspunt vind ik dat je bij deze escape room 90 minuten de tijd hebt. Dit is één van de betere escape rooms en absoluut een aanrader.

  - Babette op All-Escaperooms.nl
 • Zeer meeslepende escape room, ingeleid met een ijzersterk verhaal en goede thematiek in de kamer. De puzzels in de kamer zelf vallen perfect in het maritieme thema en bevatten een aantal dingen die ik nog niet eerder gezien heb in een escape room. Vriendelijke ontvangst en gemakkelijk te reserveren. Absoluut een aanrader!

  - T0m318 op Tripadvisor
 • Een uitdagende escape room met een prachtige vormgeving. De vernuftige puzzels waren van een kaliber die wij nog niet eerder zijn tegengekomen. Kortom: een aanrader.

  - Nicolien2016 op Tripadvisor
 • Hele goede en originele escaperoom, alles klopt, verhaal, decor en puzzels. Heb er al veel gedaan maar deze staat zeker in de top 3. Absoluut een aanrader!

  - Frederique op Facebook
 • Zeer toffe ontvangst! De escape room had een intrigerende verhaallijn en was technisch goed opgebouwd. De spanning zat gedurende het hele spel op een goed niveau en we zouden met plezier terugkomen om het vervolg te spelen. Een echte aanrader dus!

  - Yana op TripAdvisor

Het ideale groepsuitje

group_work
Teambuilding(uitje) voor collega's

Leer je team op unieke wijze beter kennen, ontdek elkaars verborgen talenten en haal het maximale uit jullie samenwerking.

thumb_up
Gezellig avontuur voor vrienden

Onder tijdsdruk met je vrienden ontsnappen uit een kamer. Over deze ervaring wordt gegarandeerd nog lang nagepraat!

location_city
Bijzonder uitje in Amsterdam

Maak iets bijzonders van je bezoek. Ontdek de stad en een van de beste Escape Rooms.

1

Aankomst

2

Uitleg

3

Go!

4

Groepsfoto

5

Napraten