VR escaperoom en gratis voucher

Een echte escaperoom als VR ervaring

Tijden zijn veranderd. De enige plek waar je nog veilig bent is in je eigen huis. Dus open je computer, en maak van je beeldscherm een heuse escaperoom! Onze succesvolle escaperoom The Submarine is omgetoverd tot Real Virtual Reality Experience: je logt in op een door ons gemaakte livestream. Dit kan tot en met 6 personen tegelijk, elk vanuit je eigen huis! Je staat dan live, met zowel beeld als geluid, in contact met de gamemaster die live in de kamer is en die ál jouw opdrachten uitvoert!

Je hebt goed overzicht door een 360 camera, die je zelf kan besturen, en een camera die de gamemaster bedient. Zo beweeg je door de escaperoom en hou je ten alle tijden het overzicht over de hele ruimte. Je lost puzzels op met je vrienden, en hebt een unieke 90 minuten durende ervaring vanuit je eigen woonkamer!

The Submarine: de Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van vandaag nog niet getraceerd. Het is van het grootste belang dat de onderzeeër teruggevonden wordt voordat deze in verkeerde handen valt.

Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen?

people
2 - 6 personenMultiplayer livestream
timer
90 minutenExtra lang
lock
Incl. 40% kortingsvoucherVoor een echt bezoek
tag_faces
Uniek concept100% ervaring
Boek LockedDown: The Submarine in VR