Het is bijna zo ver! In februari 2018 lanceert Locked.Amsterdam een waanzinnig nieuw avontuur; ‘The Liebermann Conspiracy’. Onze escape game ‘The Submarine’ staat, als we de vele reviews mogen geloven, bekend als een zeer inventief, uitdagend en meeslepend spel, maar in deze nieuwe Escape Room leggen we de lat nóg hoger. Laat je meevoeren door de spectaculaire intergratie van een prachtig verhaal, innemende sets, spannende puzzels en nog innovatievere technologie, voor een onvergetelijke ervaring!

In The Liebermann Conspiracy help je journalist Hugo Laanen bij het bemachtigen van zeer gevoelige informatie. Hiervoor moet je inbreken in het zwaar beveiligde kunstdepot van een van de kopstukken van the Liebermann group. Dit geheime genootschap van zeer vermogende en invloedrijke individuen heeft angstaanjagende plannen met gevolgen op wereld niveau!

Meer over het spel

10% PRE-SALE korting

Om de lancering van ons nieuwe spel te vieren hebben we voor early birds een speciale PRE-SALE korting. Gebruik bij het boeken de coupon-code: “presale” dan gaat er 10% van de prijs af. Maar wees er snel bij want de code is alleen geldig tot en met 31 december.

  Speel voor 30% minder!

Om de kamer in te werken en te vieren dat we een nieuw spel lanceren beginnen we in februari met een beperkt aantal tijdslots voor een gereduceerd tarief. Het spel is volledig functioneel maar kan nog wat kinderziektes vertonen. Voor wie het leuk vindt is er gelegenheid om feedback te geven of een kijkje achter de schermen te nemen. Alle speelmomenten van ‘The Liebermann Conspiracy’ zijn daarom in februari nog eens 20% goedkoper dan normaal.

Als je dus voor 31 december boekt met de presale-kortingscode en je kiest één van de speelmomenten in februari speel je ons nieuwe avontuur met in totaal 30% korting!

Couponcode (10% presale korting) Geldig t/m
presale 31 december 2017
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2024
2025
2026
2027
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

Het verhaal van The Liebermann Conspiracy

Journalist Hugo Laanen is na zijn onthullingen omtrent de verdwenen Sovjet-onderzeeër (escaperoom ‘The Submarine’) gevlucht. In de donkere, vochtige kelder, waar hij er alles aan doet om uit handen te blijven van de Russische geheime dienst, komt hij een nieuw, misschien nog wel angstaanjagender, complot op het spoor. Vanuit zijn schuilplaats is hij een onderzoek gestart naar de Liebermann group, een genootschap van zeer invloedrijke personen onder leiding van de extreem vermogende Liebermann familie.

Wat zij precies van plan zijn is onduidelijk. Dat zij gedreven worden door eigenbelang, en daarbij het gebruik van rigoureuze maatregelen niet schuwen, is hem echter al pijnlijk duidelijk geworden.

Hugo is door zijn ballingschap dusdanig beperkt in zijn doen en laten dat hij vreest op zichzelf niet verder te komen zonder daarbij zijn locatie prijs te geven.

Hij heeft jullie hulp nodig om in te breken bij één van de kopstukken van de Liebermann group en daar nog onbekende, maar cruciale informatie te bemachtigen.

Nú is het moment om in te grijpen, voordat het misschien wel voor altijd te laat is en de wereld afzakt in chaos en ellende!

In dit gelaagde avontuur zijn jullie het team met de high-stakes missie om de plannen van the Liebermann group te dwarsbomen en te voorkomen dat ze hun doel bereiken. Ervaar het vernuft en de complexiteit van het vervolg op één van de best beoordeelde escape rooms van Nederland en stop een complot met gevolgen op wereld-niveau!
 
Hebben jullie het in je om de Liebermann group te stoppen?