Het spannende online bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een spannend bedrijfsuitje dat volledig corona proof kan plaatsvinden? Je kunt hiervoor bij ons terecht!

Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van een online versie van onze succesvolle escaperoom the submarine.

Veilig vanuit je eigen huis log je in op ons platform. Je maakt verbinding met je collega’s en de gamemaster en start een unieke 75 minuten durende ervaring. Door een 360° camera die elke speler individueel kan besturen, en een camera die door de gamemaster bedient wordt houd je goed overzicht van de ruimtes terwijl je de gamemaster opdrachten geeft. Zo beweeg je je door de escaperoom en puzzel je je met je team een weg naar de uitgang!

Grote groepen

Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. In samenwerking met Questomatica en een aantal partner escaperooms kunnen wij meerdere teams tegelijkertijd onderbrengen.

Team coaching

Geef je liever ook nog een educatieve draai aan het uitje, overweeg dan om een team coaching sessie te boeken. Samen met de ervaren coaches van Questomatica organiseren wij uitdagende online sessies waarin teamwork en communicatie centraal staan.

Vragen?

Wij kunnen jullie bedrijfsuitje organiseren voor groepen van 3 t/m 36 personen. Als er in 2 of meerdere shifts gespeeld wordt zijn grotere deelnemersaantallen mogelijk.
In samenwerking met Proeflokaal de Prael hebben wij een twee-gangen keuzemenu samengesteld. Hierbij is keuze uit meerdere hoofdgerechten (vegetarische en veganistische opties aanwezig). Inclusief nagerecht en drankje bieden wij dit voor een gezellig prijs aan.
De verschillende escaperooms, borrelhapjes, drankjes en diner komen allemaal op een verzamelfactuur te staan die in overleg achteraf betaald kan worden.
Er zijn bij Locked.Amsterdam op het terrein 3 parkeerplekken. Echter is het in de straat gratis parkeren en is er altijd ruimschoots plek.
De escaperooms duren gemiddeld 60 - 90 min. Houd rekening met een korte introductie vooraf van maximaal 10 minuten.

  Vraag direct een offerte aan


  Naam

  E-mail

  Verwacht aantal spelers

  Opmerkingen of vraag

  Binnen één werkdag een offerte op maat

  Direct contact? Bel ons op +31 (0)6 389 002 72 of email event@questomatica.nl



  Wat vonden anderen?

  ‘Alles klopt aan deze escape room; van begin tot eind ingenieuze puzzels, spanning en sfeer. Nog niet eerder ben ik zo onder de indruk geweest van een escape room ervaring!’

  Joost via All-Escaperooms.nl

  ‘Hele goede en originele escaperoom, alles klopt, verhaal, decor en puzzels. Heb er al veel gedaan maar deze staat zeker in de top 3. Absoluut een aanrader!’

  Frederique via Facebook

  ‘Hele leuke en spannende escape room. Je wordt meegetrokken in het verhaal en alle spelonderdelen passen hier goed bij.’

  Babette via All-Escaperooms.nl