Het spannendste bedrijfsuitje in Amsterdam
Wil je een bedrijfsuitje organiseren waar je personeel het nog lang over heeft? Boek dan onze escape rooms, waarbij er twee groepen tegen elkaar én de tijd moeten strijden om onze ingenieuze puzzels en raadsels op te lossen. Want die laatste deur moet open voor de tijd voorbij is…

Onze escape rooms bevinden zich in de buurt van het Westerpark. Deze levendige omgeving zit boordevol goede restaurants, cafés en natuurlijk ook andere activiteiten die geschikt zijn voor personeelsuitjes. Wij helpen je graag bij het vinden van eventuele vervolg activiteiten voor je bedrijfsuitje in Amsterdam.

De Prael
We hebben een speciale deal om je dag nog beter te maken. In samenwerking met De Prael hebben we een goed menu opgezet wat voor ieder wat wils heeft. Op twee minuten afstand van de escape rooms is dit de perfecte plaats om voor of na Locked te genieten van een drankje of een maaltijd.

Waarom kiezen voor Locked?
Locked is dé escape room voor een onvergetelijke ervaring. En niet alleen voor kleine groepen, maar ook voor grotere groepen tot wel 36 personen. We hebben samen met de buren in totaal 6 escape rooms beschikbaar. Op beide locaties kun je gratis parkeren en liggen twee minuten rijden van elkaar af.

Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor- en achternaam

Bedrijfsnaam

Email adres

Telefoonnummer

Verwacht aantal spelers

Opmerkingen / vraag