Het spannendste bedrijfsuitje in Amsterdam

Wil je een bedrijfsuitje organiseren waar je personeel het nog lang over heeft? Boek dan onze escape rooms, waarbij er twee groepen tegen elkaar én de tijd moeten strijden om onze ingenieuze puzzels en raadsels op te lossen. Want die laatste deur moet open voor de tijd voorbij is…

Onze escape rooms bevinden zich in de buurt van het Westerpark. Deze levendige omgeving zit boordevol goede restaurants, cafés en natuurlijk ook andere activiteiten die geschikt zijn voor personeelsuitjes. Wij helpen je graag bij het vinden van eventuele vervolg activiteiten voor je bedrijfsuitje in Amsterdam.

De Prael

We hebben een speciale deal om je dag nog beter te maken. In samenwerking met De Prael hebben we een goed menu opgezet wat voor ieder wat wils heeft. Op twee minuten afstand van de escape rooms is dit de perfecte plaats om voor of na Locked te genieten van een drankje of een maaltijd.

Vragen?

Wij kunnen jullie bedrijfsuitje organiseren voor groepen van 3 t/m 36 personen. Als er in 2 of meerdere shifts gespeeld wordt zijn grotere deelnemersaantallen mogelijk.
In samenwerking met Proeflokaal de Prael hebben wij een twee-gangen keuzemenu samengesteld. Hierbij is keuze uit meerdere hoofdgerechten (vegetarische en veganistische opties aanwezig). Inclusief nagerecht en drankje bieden wij dit voor een gezellig prijs aan.
De verschillende escaperooms, borrelhapjes, drankjes en diner komen allemaal op een verzamelfactuur te staan die in overleg achteraf betaald kan worden.
Er zijn bij Locked.Amsterdam op het terrein 3 parkeerplekken. Echter is het in de straat gratis parkeren en is er altijd ruimschoots plek.
De escaperooms duren gemiddeld 60 - 90 min. Houd rekening met een korte introductie vooraf van maximaal 10 minuten.

  Vraag direct een offerte aan


  Naam

  E-mail

  Verwacht aantal spelers

  Opmerkingen of vraag

  Binnen één werkdag een offerte op maat

  Direct contact? Bel ons op +31 (0)6 389 002 72

     Wat vonden anderen?

   

  ‘Alles klopt aan deze escape room; van begin tot eind ingenieuze puzzels, spanning en sfeer. Nog niet eerder ben ik zo onder de indruk geweest van een escape room ervaring!’

  Joost via All-Escaperooms.nl

  ‘Hele goede en originele escaperoom, alles klopt, verhaal, decor en puzzels. Heb er al veel gedaan maar deze staat zeker in de top 3. Absoluut een aanrader!’

  Frederique via Facebook

  ‘Hele leuke en spannende escape room. Je wordt meegetrokken in het verhaal en alle spelonderdelen passen hier goed bij.’

  Babette via All-Escaperooms.nl