In een stad vol mogelijkheden kan het lastig zijn om te kiezen wat je wilt gaan doen. Maar ben jij op zoek naar een unieke ervaring kom dan langs bij Locked.Amsterdam. Onze escape room is inventief, meeslepend en uitdagend. Lukt het jou om binnen 90 minuten te ontsnappen uit de beste escape room van Amsterdam?

Locked: Dé beste escape room van Amsterdam

Wil je iets bijzonders maken van je bezoek aan Amsterdam of ben je gewoon op zoek naar een te gek uitje? Locked is een van de beste escape rooms van Amsterdam.  Door passende aankleding van de kamer word je meegesleept in een andere wereld. Deze wereld zit vol met verrassende puzzels en is technisch zeer verrassend. Strijd tegen de klok om dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen.

Op zoek naar de beste escape room van Amsterdam?

Locked Amsterdam is gelegen op een makkelijk te bereiken plek. Mocht je vanuit Amsterdam Centraal willen komen dan raden wij aan om bus 48 (richting Houthavens) te nemen of bus 22 (richting Sloterdijk). Daarnaast is het ook mogelijk om met de auto te komen; voor het gebouw bevindt zich een gratis parkeerplaats. 

Boek nu de beste escape room van Amsterdam

Locked Amsterdam heeft  twee verschillende escape rooms. Er kan gekozen worden tussen The Submarine en the Liebermann Conspiracy.  Bij ‘The Submarine’ begint jullie avontuur in de verlaten studeerkamer  van de verdwenen journalist Hugo Laanen. Voor zijn verdwijning deed hij onderzoek naar de spoorloze Sovjet-onderzeeër, met gevaarlijk nucleair materiaal aan boord. Het is jullie taak om dit mysterie op tijd te ontrafelen voordat de onderzeeër in verkeerde handen valt. Boek hier de escape room en behoed de wereld van een nucleaire ramp.

Daarnaast kun je kiezen voor ‘The Liebermann Conspiracy’.  In dit bloedstollende avontuur wordt er van jullie verwacht een geheimzinnige Picasso te stelen uit een zwaarbewaakte kunstcollectie. Waarom is juist dit meesterwerk zo belangrijk? En wat heeft de beruchte Liebermann group ermee te maken? Denk jij uit te kunnen vinden wat dit angstaanjagende gezelschap van plan is?

Boek dan nu The Liebermann Conspiracy escape room. 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via +31 020 261 5386 of info@locked.amsterdam.