Heb jij zin in een tof avontuur met je vrienden of een gezellig familie uitje? Kom dan naar Locked.Amsterdam en speel onze uitzonderlijke escape game Amsterdam. Haal het maximale uit jullie samenwerking en ontsnap uit onze inventieve escape rooms. Over deze ervaring wordt zeker nog lang nagepraat. 

De leukste escape game Amsterdam

Voel de adrenaline en ervaar de spanning die deze strijd tegen de klok je brengt. Alleen in extreme concentratie en perfecte samenwerking maak je kans de ingenieuze puzzels op te lossen. Het oog voor detail en de precisie  waarmee deze kamers zijn gebouwd zorgen ervoor dat de sfeer en het verhaal perfect op elkaar aansluiten. Lukt het jou om binnen 90 minuten te ontsnappen uit de beste  escape game  Amsterdam?

Makkelijk te bereiken escape game Amsterdam

De escape game is gelegen op een makkelijk te bereiken plek.  Er is de mogelijkheid vanuit Amsterdam Centraal hierheen te komen. Wij raden om de bus 49 (richting Houthavens) te nemen of de bus 22 (richting Sloterdijk).  Mocht je met de auto willen komen is daar ook de mogelijkheid toe, voor het gebouw bevindt zich een gratis parkeerplaats. 

Boek nu de leukste escape game  Amsterdam

Bij Locked Amsterdam kun je kiezen tussen twee verschillende escape games. Allereerst is er de ‘The Submarine’. Jullie avontuur start bij deze game in de verlaten werkkamer van journalist Hugo Laanen. Hier ontdekken jullie Hugos’s cryptische aanwijzingen over de locatie van een verdwenen Sovjet-onderzeeër. Het is jullie taak om het mysterie rondom deze onderzeeër te ontrafelen, want anders zou dit schip, inclusief gevaarlijk nucleair materiaal  wel eens in verkeerde handen kunnen vallen, met alle gevolgen van dien!

Durven jullie het aan? Boek dan hier ‘The Submarine’. 

Ook kun je er ervoor kiezen om ‘The Liebermann Conspiracy’ te onderzoeken. De invloedrijke Liebermann Group werkt in het diepste geheim aan een plan dat het daglicht niet kan verdragen. Wat voeren zij in hun schild? En wat heeft het mysterieuze en waardevolle schilderij van Picasso te maken met deze samenzwering? 

Als je denkt een rol van betekenis te kunnen spelen in deze thriller boek dan The Liebermann Conspiracy escape room.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via +31 020 261 5386 of info@locked.amsterdam