Ben jij op zoek naar een uitzonderlijke escape room Amsterdam West? Kom dan langs bij Locked.Amsterdam. Bij ons heb je keuze uit twee escape rooms: The Submarine en The Liebermann Conspiracy, beiden ideaal voor een uniek uitstapje.

Dé leukste escape room Amsterdam West

Locked.Amsterdam biedt inventieve, uitdagende en meeslepende escape rooms aan. De kamers zitten vol met spannende puzzels en zijn technisch zeer verrassend. Daarnaast zijn de kamers tot in het kleinste detail aangekleed waardoor de sfeer en het verhaal perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor kom je terecht in een totaal andere wereld en word je tot het uiterste getest tijdens het volbrengen van jullie missie.

Op zoek naar een escape room Amsterdam West?

De escape room Locked.Amsterdam is gelegen op een makkelijk bereikbare plek. Je kunt ervoor kiezen om met de auto te komen, er is voldoende gratis parkeerplek aanwezig bij het gebouw. Daarnaast kan je ook gemakkelijk vanuit Amsterdam Centraal komen. Wij raden dan aan om bus 22 (richting Sloterdijk) te nemen of bus 48 (richting Houthavens). 

Boek nu een escape room Amsterdam West

Bij Locked Amsterdam heb je keuze uit twee escape rooms. Allereerst is er ‘The Submarine’. Hierbij start jullie avontuur in de verlaten studeerkamer van journalist Hugo Laanen. Het is jullie missie om zijn zoektocht naar de verdwenen Sovjet-onderzeeër voort te zetten. Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen? Boek dan hier de escape room en vind de onderzeeër voordat deze in verkeerde handen valt! 

Of zetten jullie alles op alles om een geheimzinnige schilderij te stelen uit het zwaarbeveiligde kunstdepot van de zogenaamde Liebermann group? Welk geheim bevat dit meesterwerk, en wat heeft dit angstaanjagende genootschap ermee te maken? Hebben jullie het in je om dit complot te stoppen, boek dan The Liebermann Conspiracy escape room. 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via +31 020 261 5386 of info@locked.amsterdam