Amsterdam is dé stad om heen te gaan voor leuke en originele uitstapjes. Op dit moment is het ook de stad met de meeste escape rooms in Nederland. Ben jij op zoek naar een uitzonderlijke escape room Amsterdam? Bij Locked Amsterdam heb je de keuze uit twee verschillende kamers waarbij je verzekerd bent van een onvergetelijke ervaring. 

Locked: Dé escape room Amsterdam

Niets is wat het lijkt bij de escape room Locked.Amsterdam. De kamers zitten vol met verrassende puzzels en door de passende aankleding word je meegesleept in een compleet nieuwe wereld. Ervaar de spanning  terwijl je strijdt tegen de klok om de avontuurlijke missies tot een goed einde te brengen. 

Makkelijk bereikbare escape room Amsterdam 

Locked Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam Centraal raden wij aan om bus 22 (richting Sloterdijk) te nemen of bus 48 (richting Houthavens). Uiteraard kan je ook met de auto komen, er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig voor het gebouw. 

Boek nu een escape room Amsterdam

Bij Locked Amsterdam heb je keuze uit twee escape rooms. Allereerst is er ‘The Submarine’. Hierbij start jullie avontuur in de verlaten studeerkamer van journalist Hugo Laanen. Het is jullie missie om zijn zoektocht naar de verdwenen Sovjet-onderzeeër voort te zetten. Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen? Boek dan hier de escape room en vind de onderzeeër voordat deze in verkeerde handen valt!

Of zetten jullie alles op alles om een geheimzinnige schilderij te stelen uit het zwaarbeveiligde kunstdepot van de zogenaamde Liebermann group? Welk geheim bevat dit meesterwerk, en wat heeft dit angstaanjagende genootschap ermee te maken? Hebben jullie het in je om dit complot te stoppen, boek dan The Liebermann Conspiracy escape room. 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via +31 020 261 5386 of info@locked.amsterdam